overige

Ik heb een offerte aangevraagd wat nu?

Het aanvragen van de offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.Mocht u na vergelijken tot aankoop willen overgaan, wordt er een opdracht bevestiging gestuurd, waarna er een afspraak voor inmeten wordt gemaakt. Volgt hieruit geen opdracht dan zijn hiermee € 120 inmeetkosten aan verbonden.

Monteert u de kozijnen zelf?

Wij hebben uiteraard een eigen montage team. In de offerte worden de kosten van de montage apart gespecificeerd, het is niet verplicht de montage uit te laten voeren door ons, u kunt ook alleen de kozijnen afnemen en zelf voor de montage zorgen.

Wat is de levertijd van jullie kozijnen?

De levertijd is enigszins afhankelijk van de drukte, over het algemeen kunt u uitgaan van 6-8 weken.

Hoe weet ik of de kozijnen kwalitatief hoogwaardig zijn?

De houten kozijnen (compleet eindproduct incl beslag, beglazing, verf etc) dragen het KMO-keur waarborg en worden onder continue kwaliteitscontrole geproduceerd. De productie en het product wordt periodiek door het KIWA gecontroleerd  Wij doen voor elke levering altijd een eindcontrole, opdat de kwaliteit te allen tijde is gewaarborgd.

Worden kozijnen inclusief glas en beslag geleverd?

Afhankelijk van de grootte (soms te zwaar) worden de kozijnen incl glas geleverd en altijd met beslag, afdichtingsprofielen e.d.

Kan glas en lood behouden blijven?

Ja dit kan, ook in houten kozijnen kan glas en lood geplaatst worden.

Waarom zijn er zoveel prijsverschillen op het gebied van kozijnen?

De prijsverschillen zitten in de samenstelling van het geheel:  kwaliteits verschillen op het gebied van hout, beslag, afdichtingsprofielen etc.

Havinga kozijnen bewijst al jaren dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!