overige

Het politiekeurmerk veilig wonen staat voor het inbraakwerend maken van uw woning, o.a het hang en sluitwerk van uw raamkozijnen en deuren moeten dan voldoen aan bepaalde eisen. Veel verzekeraars geven dan een korting op opstal en inboedelverzekering.

SKG keurmerk

SKGNaast kwalitatief goede kozijnen levert Havinga kozijnen ook goed hang- en sluitwerk in de kozijnen. Het SKG keurmerk is een onafhankelijk certificatie instelling die een keurmerk geeft aan bedrijven die kwalitatief goed hang- en sluitwerk leveren die inbraakwerend zijn. SKG bewaakt de kwaliteit niet alleen in het eindproduct maar Tegenwoordig moet al het hang en sluitwerk beschikken over een SKG keurmerk, niet voor niets is dit keurmerk essentieel in de kozijnenbranche.

De stichting kwaliteit gevelbouw beloont alleen hang en sluitwerk met haar keurmerk als het voldoet aan strenge regels op het gebied van inbraakwerendheid. Nieuw hang en sluitwerk moet beschikken over SKG klasse 2. Het beslag wat wij in onze kozijnen gebruiken nml: Roto NT, winkhaus, Nemef, AXA, beschikken over SKG certificering.

Voor meer informatie over de voordelen en voorwaarden van het SKG keurmerk kunt u kijken op de website van SKG www.skg.nl.